UA | ENG

Фестиваль в соц.мережах:

Журі Тарас Химич

Тарас Химич

Тарас Химич

Український кінорежисер та кліпмейкер. 

Народився у Львові в сім'ї лікарів. Завершив Львівську середню школу № 30. Змалечку брав уроки образотворчого мистецтва, навчався в художній школі.

 

З 1992 по 1995 рр. навчався у Львівській академії мистецтв, після цього — в Коледжі візуального мистецтва (College of Visual Arts) в Мінесоті (США), де здобув диплом бакалавра (bachelor of fine arts in Graphic design (motion graphics)). Якийсь час (з 2000 по 2001) працював у США незалежним дизайнером для «Mark Norberg studio», «Phototech», «Home Birth Center». 2001 року повернувся до України, де розпочав роботу над створенням музичних кліпів та режисурою.

 

Кліпи

«Зламані крила», «Шукав свій дім», «Усталі» («Скрябін»)

«Хулігани», «Нашеліто», «Дж...ангел», «Омана» («Тартак»)

«Не кажучи нікому» («Тартак» та Андрій Підлужний)

«Та ти шо» і «Арешт» («ТНМК»)

«Бабина тумба», «Конвалії», «Love you» («От Вінта»)

«Message», «Кохання»», «Божествена тромпіта» («Гайдамаки»)

«Колискова», «Лаю себе», «Як довго я шукав», «Open Your Eyes» («Фліт»)

«Вчора я не роздягався» («ФлайzZzа»)

«Холодильник», «Посеред ночі» («Оратанія»)

«Вечірник», «Сад різдвяний» («Сестри Тельнюк»)

«У лоні снів» («Інший День»)

«Полум'я», «Пригадай» («Мотор'ролла»)

«За тобою тінь», «Байкер січ» («White»)

«Unique face» (Point)

«Зупини час» (««Роллікс»»)

«Я додому повернусь» («Наталка Карпа»)

«Відлітаєш» («Нота»)

«Порожня любов» («Безпека»)

«Mysterious Lady» («Black Jack»)

«В небі зіронька» («Марта Шпак»)

«Колись давно...» («Дивні»)

«Жарптиця» («Мотор'ролла» та «Klooch»)

«Love show» («Андріана»)

«Львів» («Піккардійська Терція»)

«Душа» («Мотор'ролла» та Еріка)

 

Фільмографія

2005 — «У рамках долі — Історія 1-ї української дивізії УНА 1943—1945»

2010 — «Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939—1941»

2012 — «Срібна Земля. Хроніка Карпатської України 1919—1939»

2014 — «Хроніка Української Повстанської Армії 1942—1954»

2015 — «Легіон. хроніка Української Галицької армії. 1918-19»

 За матеріалами Вікіпедії.

Фестиваль у соц.мережах

 завантаження ig-logo-email завантаження  



Організатори та Партнери

 

 

   nam  
  Embassy square logo


Sweden logotype Ukraine-

EFFE Label rgb 20192020    
detector logo black   logo prostir ua
gurt logo
  

 

  cinmahall  
 logoNK color-02