UA | ENG

Фестиваль в соц.мережах:

Журі Степан Коваль

Степан Коваль

Степан Коваль

Степан Коваль - режисер анімаційного кіно, лауреат премії Академії Мистецтв України, володар срібного ведмедя «БЕРЛІНАЛЕ-53, керівник студії мультиплікації «Новаторфільм».

Фільмографія:

«Це ми!» (1995),

«Ріпка» (1996, авт. сц., худ.)

«2-2-2» (1998, авт. сцен., опер., худ.)

«Йшов трамвай № 9» (2002)

«Злидні» (2005)

«Бійка за печиво» (2006)

«Глинька» (2008)

«Стати твердим» (2009)

«Моя країна - Україна» (2014)

«Професіонали» (2014)

За матеріалами Вікіпедії.

Фестиваль у соц.мережах

 завантаження ig-logo-email завантаження  



Організатори та Партнери

 

 

   nam  
  Embassy square logo


Sweden logotype Ukraine-

EFFE Label rgb 20192020    
detector logo black   logo prostir ua
gurt logo
  

 

  cinmahall  
 logoNK color-02